Bierpakketten

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”32″ show_pagination=”on” include_categories=”38″ columns_number=”4″ orderby=”popularity” icon_hover_color=”#DD0000″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Een bierpakket is een gewaardeerd cadeau of een traktatie voor jezelf.

Het is de makkelijkste manier om kennis te maken met nieuwe biersoorten, leuk voor bierproeverijen of om een nieuwe brouwerij uit te proberen! Kortom een bierpakket is altijd een goed idee! De meeste pakketten kun je bestellen met een inhoud van 6 flesse, 12 flessen of 24 flessen bier en pakketten vanaf 12 flessen worden gratis bij je thuisbezorgd.

Bierpakket van je favoriete brouwerij

Je kan bij ons kiezen voor speciaalbierpakketten van specifieke brouwerijen zoals een bierpakket van Brouwerij d’n Draok, Brouwerij Holevoort of Muifelbrouwerij. Je proeft bij de bieren van elke brouwerij het karakter van de brouwer terug. Dat is het mooie aan het brouwen van speciaalbier, het kost veel tijd en moeite maar als de brouwer eenmaal zijn recept heeft gevonden dan is het een parel van een bier geworden!

Bierpakket vol Brabantse Bieren

Wil je liever verschillende brouwerijen naast elkaar proeven dan kan je een smaakpakket bestellen. Bijvoorbeeld het Blond pakket of het IPA pakket (indian Pale Ale). Laat je jezelf graag verrassen door de verschillende smaken van speciaalbier of wil je een proeverij organiseren dan is het bestellen van het verrassingspakket iets voor jou! Benieuwd wat wij de lekkerste speciaalbieren van dit moment vinden? Bestel dan dit bierpakket.