BRABANTSE BIEREN MEMBER

Brabantse Bieren member

Speciaal voor jou!

Ben jij dé speciaalbier liefhebber die altijd en overal op zoek is naar nieuwe bieren? Voordat jij speciaalbier koopt check je eerst je untappd om te kijken welke je nog niet kent. En als jij een nieuwe stad bezoekt is het eerste wat je bekijkt of er een brouwerij is, zodat je deze kan bezoeken. Herken jij jezelf hierin? Dan is het Brabantse Bieren membership voor jou!

Je ontvangt namelijk elke maand een pakket van een Brabantse Brouwerij, en in totaal zijn er meer dan 190 brouwerijen in Brabant dus we hebben even te gaan!

Daarnaast ontvang je leuke extra’s en gadgets van de brouwerij, korting op Brabantse Bieren én korting bij verschillende brouwerijen op bijvoorbeeld een rondleiding, proeverij op locatie of overnachting!

Elke maand een nieuwe brouwerij, elke maand een nieuw bierpakket, elke maand een nieuwe korting of gratis extra’s!

 

veel gestelde vragen

Over het Membership

Wat kan ik verwachten van het membership?

Je ontvangt teminste 6 verschillende speciaabieren van een brouwerij uit Brabant. Welke brouwerij het is blijft een verrassing tot het pakket ontvangt. 

Verder wordt je als eerste op de hoogte gebracht van acties en kortingen bij Brabantse Bieren. Ontvang je leuke gadgets die passen bij de brouwerij van de desbetreffende maand. Zitten er regelmatig extra’s bij zoals bierglazen, viltjes of openers.

Ook krijg je regelmatig gratis extra’s of korting bij het bezoeken van een Brabantse Brouwerij. 

Hoeveel kost het membership?

De box kost 24,99 per maand. Dit bedrag betaal je wanneer je de eerste box in de webshop bestelt. Hierna ontvang je elke maand een betaalverzoek via de mail of kan je ervoor kiezen een automatische incasso in te zetten.

Zit ik ergens aan vast?

Natuurlijk zien wij je niet graag gaan. Maar als je het membership stop wilt zetten, is dat geen probleem. Je kunt iedere maand opzeggen en je zit niet vast aan een bepaalde termijn na je eerste box.

Wij hanteren een opzegtermijn van een paar dagen zodat wij je abonnement op tijd kunnen pauzeren. Wil jij geen box meer ontvangen in de volgende maand? Zorg dan dat je vóór de 27e dag van de maand opzegt. Zeg je op de 27e of daarna op? Dan ontvang je nog een box in de daaropvolgende maand.

Betaling

Hoeveel kost het?

De box kost 24,99 per maand. Dit bedrag betaal je wanneer je de eerste box in de webshop bestelt. Hierna ontvang je elke maand een betaalverzoek via de mail of kan je ervoor kiezen een automatische incasso in te zetten.

Wanneer wordt het bedrag van mijn rekening afgeschreven?

De betaling van je eerste pakekt doe jij op onze website, en dit bedrag wordt dan ook meteen afgeschreven van je rekening. Voor de tweede pakket schrijven wij het bedrag aan het begin van de maand van jouw rekening af, via automatische incasso.

Word je ná de 25e van de maand of in de eerste week van de maand member? Dan schrijven wij het bedrag voor de volgende box pas na ongeveer 1,5 week af. Zo voorkomen we dat je heel snel achter elkaar betaalt, en zo kan je nog wat langer van je eerste box genieten! Na het tweede pakket zal het bedrag gewoon weer aan het begin van de maand worden afgeschreven. In het volgende overzicht zie je wanneer jouw 2e pakket wordt afgeschreven en wordt verzonden:

 

Member geworden Afschrijving 2e pakket Verzenden
van 16e t/m 25e van de maand 31e van de maand
15e van de maand
van 26 t/m 2 van de maand 5e van de maand 20e van de maand
2e t/m 10e van de maand 13e van de maand 27e van de maand
10e t/m nieuwe box 16e van de maand 31e of 1e vd maand
Kan ik het pakket ook los kopen, zonder abonnement?

Nee, je kunt het pakket niet los kopen zonder een abonnement te nemen.

We hebben meer dan genoeg bierpakketten die je wél los kunt kopen. Als deze voorradig zijn kun je deze in de shop vinden.

Kan ik een factuur ontvangen van mijn aankoop?

Dat kan. Stuur een email naar celine@brabantsebieren.nl met jouw ordernummer, dan versturen wij jouw factuur naar je toe. 

Verzending

Wanneer ontvang ik het eerste pakket?

Je ontvangt jouw eerste box binnen 5 werkdagen nadat je besteld hebt.

Wanneer worden de pakketten iedere maand verstuurd?

Je ontvangt jouw eerste box binnen 5 werkdagen nadat je besteld hebt. De volgende boxen ontvang je het eerste volledige weekend van de nieuwe maand. 

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden op dit moment alleen naar Nederland. Woon je in België en wil je ook graag member worden? Stuur dan een e-mail naar celine@brabantsebieren.nl

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Geef een adreswijziging altijd door door een email te sturen naar celine@brabantsebieren.nl. Zo kunnen wij de wijziging op tijd doorvoeren voor de verzending van de boxen iedere maand. 

Opzeggen

Zit ik ergens aan vast?

Natuurlijk zien wij je niet graag gaan. Maar als je het abonnement stop wilt zetten, is dat geen probleem. Je kunt iedere maand opzeggen en je zit niet vast aan een bepaalde termijn na je eerste pakket.

Wij hanteren een opzegtermijn van een paar dagen zodat wij je abonnement op tijd kunnen pauzeren. Wil jij geen pakket meer ontvangen in de volgende maand? Zorg dan dat je vóór de 27e dag van de maand opzegt. Zeg je op de 27e of daarna op? Dan ontvang je nog een pakket in de daaropvolgende maand.

 

Wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt altijd opzeggen, maar we hanteren een opzegtermijn van een paar dagen. Wil jij geen pakket meer ontvangen in de volgende maand? Zorg dan dat je vóór de 27e dag van de maand opzegt. Zeg je op de 27e of daarna op? Dan ontvang je nog een pakket in de daaropvolgende maand.

Ik wil mijn membership opzeggen, wat moet ik doen?

Wat jammer dat je weg gaat! Je kunt opzeggen door een email te sturen naar: celine@brabantsebieren.nl, dan maken wij jouw opzegging in orde. Vermeld in deze email je naam en adres.

Zou je ook aan willen geven waarom je op wilt zeggen? Op die manier kunnen wij ons membership verbeteren!

Let op: Wij hanteren een opzegtermijn van een paar dagen zodat wij je abonnement op tijd kunnen pauzeren. Wil jij geen pakket meer ontvangen in de volgende maand? Zorg dan dat je vóór de 27e dag van de maand opzegt. Zeg je op de 27e of daarna op? Dan ontvang je nog een pakket in de daaropvolgende maand.