veel gestelde vragen

Klantenservice

Stuur een email naar:

celine@brabantsebieren.nl

Verzenden en Levering

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden

Je kan je bestelling binnen 1 á 3 werkdagen verwachten. We doen ons uiterste best om alle bestellingen geplaatst voor 16.00 uur dezelfde dag nog te verzenden. Het zal dus vaak zo zijn dat je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebt.
Uiteraard kan er altijd is mis gaan bij ons of onze vervoerder, in dat geval nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Op Officiële feestdagen geld een aangepaste levering.

Schade en breuk

We verpakken jouw zending met de grootst mogelijke zorg. Helaas kan het altijd gebeuren dat er schade aan je bestelling is. Mocht je breuk of schade hebben neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij zullen dan direct een nieuw artikel naar je sturen of een andere passende oplossing zoeken.

Levering

Wij verzenden je bestelling met PostNL, via de mail die je van ons krijgt kan je met de track & trace code je zending volgen.

Verzendkosten

Boven de €75,- verzenden we je bestelling geheel gratis. Bij bestellingen onder de €75,- rekenen we €6.95 verzendkosten.

Levering buiten Nederland

Momenteel leveren wij alleen nog binnen Nederland.

Retourneren

Je hebt 14 dagen de tijd om een bestelling, zonder opgaaf van redenen, retour te sturen. Kosten van het terugsturen binnen 14 dagen is voor rekening van de klant. De retour gezonden producten moeten in originele ( gesloten ) verpakkingen zitten, mogen niet gebruikt of beschadigd zijn en dienen voorzien te zijn van de originele etiketten / labels. Vooraf ontvangen wij graag een email waarin je aan ons meld de bestelling (gedeeltelijk) te retourneren. Wij sturen een bevestiging mail met instructies voor het retour zenden. Uitbetaling zal plaatsvinden nadat de retourzending is gecontroleerd en in goede staat is bevonden. Het verschuldigde bedrag, minus de verzendkosten en geleverde diensten, worden op uw bankrekening teruggestort.

Betalen

Je kan bij Brabantse Bieren betalen met Ideal.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt je hier 

Privacy

Uiteraard hechten wij veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Bekijk ons Privacybeleid hier